Wedstrijdverslag Brakkenstein 2- NEC 1 (7 mei 2012)

 

 

Mooie affiche

 

 

Uit wedstrijdverslag gespeelde wedstrijd van 24 april 2012

(zelfde tegenstander, 2 weken eerder)

NEC- Brakkenstein 18-3:

Ook in voetbal geven herinneringen vaak een goed gevoel. De afgelopen wedstrijd tegen Brakkenstein bijvoorbeeld, toen alle combinaties lukten, we elkaar strakke en harde passes gaven, en mede dankzij een onthutsend zwakke tegenstander uitliepen naar een monsterscore van 18-3, de grootste uitslag in onze poule dit jaar. (Vreemd genoeg zeiden onze tegenstanders na afloop tegen elkaar: ‘Goed gespeeld’. Da’s wel een heel krampachtige manier om vernedering om te buigen in Nieuws van de Vooruitgang).

Coach José Mourinho van Real Madrid heeft zijn spelers gewaarschuwd voor onderschatting. Real speelt dinsdag de eerste wedstrijd in de kwartfinales van de Champions League tegen Apoel Nicosia. Apoel reikte nog nooit zover in het Europa Cup Voetbal. En Real is de meest succesvolle club in de Europese voetbalgeschiedenis.

 

 

Pastoor: "Heb een hekel aan onderschatting en overschatting"

NEC neemt het dit weekend op tegen laagvlieger De Graafschap, maar dat is volgens Alex Pastoor geen reden om er makkelijk over te denken.

"Ik heb een hekel aan onderschatting en ook aan overschatting", vertelt de trainer aan Omroep Gelderland. De oefenmeester doet er echter alles aan om het publiek te vermaken. "We doen er alles voor en of het ook echt genieten wordt, daarvoor moet je zondag naar De Goffert komen. We kijken niet te veel naar De Graafschap, hoe ze gaan spelen en met wie. We concentreren ons vooral op ons eigen werk, zoals altijd."

 

 

 

Peter Bosz: 'Strijd om derde plek slechtste scenario

Bosz: ,,Het was maandag niet goed in De Kloosterhof. NEC heeft in balbezit te weinig gecreëerd en waren erg kwetsbaar in de omschakeling. Aan de andere kant: dat risico zit in hun spel opgesloten. Ze kiezen niet voor de opbouw van achteruit en maar voor de lange bal van Soeteman. Ze proberen altijd te voetballen. In dat opzicht heeft NEC dit seizoen ook stappen gemaakt. Maar ze horen wel bij de eerste twee te staan en ik ben teleurgesteld dat het niet is gelukt.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deceptie (zn):

ontgoocheling, teleurstelling

deceptie is 3 maal gevonden als synoniem van een ander trefwoord:

teleurstelling (zn) :

afknapper, anticlimax, deceptie, desillusie, domper, flop, frustratie, kater, klap, koude douche, misrekening, ontgoocheling, sof, tegenslag, tegenvaller

frustratie (zn) :

deceptie, domper, koude douche, tegenslag, teleurstelling

ontgoocheling (zn) :

deceptie, desillusie, ontnuchtering, teleurstelling

 

 

 

 

 

 

DERDE HELFT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Macintosh HD:Users:erikvanginkel:Desktop:Afbeelding 31.png

 

 

 

Mannen,

 

 

Ik heb beperkt reactie gehad op het datumvoorstel voor

Eindejaarszaalvoetbalborrel... En nu kunnen 2 of meer niet.

Oftewel, aug/sept gaat 'm niet worden :-(

In juni ? Wie doet een voorstel? Ik ben zelf niet beschikbaar, maar dat

mag de pret niet drukken.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Cas

 

 

Afspraak bekijken <http://www.datumprikker.nl/mu9nplf7d5gh0>